hendrikse-verzekeringen-paul-hendrikse

hendrikse-verzekeringen-christine-masclee

Over ons kantoor

In 1861 is assurantiekantoor Hendrikse begonnen in verzekeringen. Momenteel is de heer Paul Hendrikse de 5e generatie in dit familiebedrijf. Onze doelstelling is om u een deskundig advies te geven over alle vormen van verzekeringen.

De werkwijze van het kantoor kenmerkt zich door een vakbekwaamheid in combinatie met een persoonlijke band met veel van de relaties. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de belangen die zij aan ons toevertrouwen en willen deze zo goed mogelijk behartigen.

Onze Diensten

  • Particuliere schadeverzekeringen
  • Zakelijke schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen

Onafhankelijkheid

Ons kantoor heeft geen enkele financiële binding met verzekeringsmaatschappijen, banken of andere financiële instellingen. Wij vinden dit een belangrijke voorwaarde om u een objectief advies te kunnen geven.

Juist door het feit dat wij onafhankelijk zijn kunnen wij u die financiële instelling adviseren die het beste aansluit bij uw persoonlijke omstandigheden. En net zo belangrijk; wij kunnen namens u onderhandelen. Net zo lang totdat wij voor u het best mogelijke resultaat hebben bereikt. Dat kan omdat wij op geen enkele juridische wijze gebonden zijn aan instellingen die wij adviseren.

De beste verzekering voor u

Nederland telt honderden verzekeringsmaatschappijen. Het is niet mogelijk om voor elke verzekering of financiële dienst bij alle instellingen offertes op te vragen. Wij werken met verschillende verzekeringsmaatschappijen binnen ons kantoor die naar ons oordeel een goede prijs/prestatieverhouding hebben. Hierbij letten wij op de kwaliteit van de polisvoorwaarden en de premie. Maar ook op de wijze en snelheid waarmee de maatschappij schades afwikkelt.

Indien wij een advies geven over een te sluiten verzekering of financiële dienst, selecteren wij binnen deze groep van instellingen die verzekering of financiële dienst die het beste aansluit bij de wensen van de cliënt die ons advies vraagt. De lijst van de maatschappijen die wij thans in onze adviezen betrekken is op aanvraag beschikbaar.